Runebergin tortut (12 kpl)
200 g huoneenlämpöistä voita
2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1,5 dl mantelirouhetta
2,5 dl kaurakeksirouhetta
2 tl kardemummaa
200 g huoneenlämpöistä voita
2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1,5 dl mantelirouhetta
2,5 dl kaurakeksirouhetta
2 tl kardemummaa
1 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi.
2. Lisää kananmunat sekaan yksitellen voimakkaasti vatkaten.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne sekä kerma ja maito taikinaan.
4. Jaa taikina (amerikan)muffinivuokiin lusikalla ja paista 200 asteessa n. 15-20 min.
100 g vadelmamarmeladia
sokerikuorrutetta
Koristele jäähtyneet tortut vadelmamarmeladilla ja sokerikuorrutteella. Näistä tuli sen verran mehevää kamaa, että jätin kostutuksenkin väliin. Voin kertoo, että maistui!
8 kommenttia:
Nämä ovat maailman parhaita runebergejä! Maistuu erityisesti puoliksi puraistun omenan seurassa ;)
Minun torttuohje on hukassa ja nyt täytyisi löytää uusi yhtä hyvä... kokeilisiko enisn tätä... =)
Olipas ovelaa tuotesijoittelua kun nyt vasta huomasin!
Näitä kannattaa ihmeessä kokeilla! Muunnellahan voi ihan oman maun mukaan.
Tuotesijoittelu sopi hyvin tähän puraistuun torttuun ;)
tein näitä viikonloppuna, vähän lässähti kun en totellu tuota amerikanmuffinivuoka-kohtaa... siinä se nähdään, ei pidä lähteä omille teille ammattilaisen neuvoista :) mut hyvii oli ja nopeesti hävis suihin!
Onneksi jäi edes puolikas kuvaukseen! varmasti maukas..
tosi kiva blogi !
http://friendsdramafashion.blogspot.com/?zx=e783da1d825f5f68
When you begin to understand me. I really don't know what this is for.
cheap football jerseys
nfl jerseys cheap
Lähetä kommentti