maanantai 23. helmikuuta 2009
Laskiaispullat
Se on laskiaisen aika jälleen, ja pullien! Tein mantelin sekä hillon ystävänä tällaisen sekapullan, johon laitoin väliin hilloa, kermaa ja marsipaanikukkasen. Päälle lisäksi mantelilastuja ja tomusokeria. Namia!
Tee pullataikina vehnäjauhopussin ohjeen mukaan. Muotoile taikinasta pikkupullia (tai vaikka vähän isompia kun on laskiainen kyseessä), voitele ja ripottele pinnalle raesokeria tai mantelilastuja/mantelirouhetta tms. ja paista pullia +225 asteessa n 10 minuuttia. Anna pullien jäähtyä kunnolla. Halkaise pullille hatut leikkaamalla pieni osa pullan ylälaidasta, mutta älä leikkaa ihan irti asti. Laita pullan keskelle hilloa tai mantelimassaa ja pursota reunoille kermaa. Taita hattu paikalleen ja koristele pulla vielä tomusokerilla. Laita pullat jääkaappiin, mene mäenlaskuun ja nauti pulla sen jälkeen lämpimän kaakaon kera (:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Mukavaa laskiaistiistaita! :) Herkulliset pullat, maistuis mullekin! :)
Kiitos, kyllä näitä tulee aina liian monta syötyäkin :)
Lähetä kommentti