Kai sitä on täälläkin hehkutettava, leipomisen puutteessa ;)
Saimme nimittäin eilen mitalit kaulaan luokkakaverini kanssa Porissa järjestetyssä Rinkeli Grand Prix -nimeä kantavassa leipuri-kondiittoriopiskelijoiden sm -mittelössä.
Saimme nimittäin eilen mitalit kaulaan luokkakaverini kanssa Porissa järjestetyssä Rinkeli Grand Prix -nimeä kantavassa leipuri-kondiittoriopiskelijoiden sm -mittelössä.
Pronssi oli suuri ylläri meille, sillä kaikenlaista pientä erhettä ja kömmähdystä mahtui viisituntiseen, jonka aikana valmistimme 4 tuotetta: vapaavalintaisen ja pakollisen konditoriatuotteen, sekä vapaavalintaisen ja pakollisen leipomotuotteen. Pakolliset tuotteet olivat kaikille 11 kilpailijaparille samat ja ne julkaistiin perjantai-iltana järjestetyssä tilaisuudessa. Siinä meni sitten aamuyön puolelle toimintasuunnitelmaa laatiessa ja pähkäillessä ja mittaillessa ja laskiessa ja pikkuveljelle soitellessa ;)
Vapaavalintaisena konditoriatuotteena teimme limellä ja inkiväärillä maustetun Suklaagalaksi -nimisen kakun, jonka toteuttamisesta olin päävastuussa. Tässä koeversio koulussa tehtynä:
Vapaavalintainen leipomotuotteemme oli karpalowienerit, jotka kilpakaverini lähinnä toteutti. (Tämäkin koulussa tehtynä, sillä kilpailussa tuli keskityttyä kuvaamisessa lähinnä muiden tekeleisiin. Mistä lie johtuisi.)
Pakollisena konditoriatuotteena piti valmistaa kaksi valkoista marsipaanikakkua varustettuna leipuriliiton logolla ja sinivalkoisella nauhalla, sekä alareunan pursotuksilla. Sisälle piti valmistaa vaniljakreemistä ja kasvirasvasekoitteesa massa ja maustaa lakkaliköörillä. Kreemiä ja lakkahilloa tuli sisälle renkaiksi pursotettuna, jolloin se näkyy leikkauspinnassa kivasti.
Vapaavalintainen leipomotuotteemme oli karpalowienerit, jotka kilpakaverini lähinnä toteutti. (Tämäkin koulussa tehtynä, sillä kilpailussa tuli keskityttyä kuvaamisessa lähinnä muiden tekeleisiin. Mistä lie johtuisi.)
Pakollisena konditoriatuotteena piti valmistaa kaksi valkoista marsipaanikakkua varustettuna leipuriliiton logolla ja sinivalkoisella nauhalla, sekä alareunan pursotuksilla. Sisälle piti valmistaa vaniljakreemistä ja kasvirasvasekoitteesa massa ja maustaa lakkaliköörillä. Kreemiä ja lakkahilloa tuli sisälle renkaiksi pursotettuna, jolloin se näkyy leikkauspinnassa kivasti.
16 kommenttia:
Huippua!! Onnea :)))
Kyllä tuota tohtii hehkuttakki. Onnea olette varmasti voittonne ansainneet!
Paljon onnea hienon saavutuksen johdosta!
Sylin täydeltä ONNEA!!!!!
Siitä se ura lähtee huimaa vauhta nousuun!!!
Kiitoksia paljon! :)
Jee jee jee mahtava suoritus ja super kaunis se suklaakakku =O))
Onneksi olkoon! Aivan mahtava juttu :D
Ei huonosti, joutuu melkeen syttymään!
Kiitos Ebe!!
Hahha :D nöyrän pikkuveljen avulla tuli tuokin mitali. miten muuten ois osattu laskea sinivalkoisen marsipaaniympyrän piiri??
Onneksi olkoon hienosta saavutuksesta. Voitko hieman valottaa millaisia ovat punttipullat? herkullen näköisiä kaikki kuvissa olevat.
Paljon onnea ja jatkumaa menestykselle.Siitä se ura "urkenee".Kyllä Sä osaat....
Kiitti!!
Mimmi M: tästä osoitteesa http://kuvaboxi.fi/julkinen/2e5vs+minnami-rinkeli-gran-prix-2010-pori.KBN.html löytyy lisäkuvia tuotteista, meikän kakkukin on sinne näköjän päässyt.. :)
Wau !!!!!
Sie oot paras. :)
Halauksia Nooralta
Makeeta! Oot hirmu huippu!
Tervetuloa takas Suomeen!
You have an axcellent blog with such good ideas and receipes (although I do not understand every detail). And congrats for the medal!
Kauniita kakkuja! Hienoa, Onnea! :)
Lähetä kommentti