keskiviikko 18. elokuuta 2010

3 suklaan muffinit

Suklaata tuntuu pyörivän joka nurkassa ja purkissa ja kaapissa, jopa autossa. On valkosta Pandaa, valkosta kuorrutesuklaata, maitopitoista Pandaa ja Fazeria, tummaa aitoa kahtena versiona ja vielä kuorrutteena. Huhhuh. Mainittakoon, että tämä johtuu viimeviikkoisesta konvehtien teosta.. Jokatapauksessa, niitä täytyy saada jollain keinolla tuhottua. Esimerkiksi näin, Pirkan ohjetta mukaillen.


Muffinit (12 kpl isoja amerikanmuffineja)

200 g voita
2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
3 munaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 3/4 dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta (tumma)
50 g tummaa suklaata
50 g maitosuklaata
50 g valkosuklaata

1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Levitä amerikanmuffinivuoat pellille.
2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit hyvin.
3. Lisää huoneenlämpöiset munat yksi kerrallaan, välillä hyvin vatkaten vaahtoon.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne massaan vuorotellen maidon kanssa. (Sekoita massaa enää vain sen verran kun on tarpeen ainesten sekoittumiseksi, jottei massa sitkisty.)
5. Rouhi suklaat ja lisää ne viimeisenä taikinaan nostellen.
6. Jaa taikina vuokiin ja paista 15-20 minuuttia uunin keskitasolla.

P.S. Täytyihän sitä vielä ammattikoulusta valmistuneena vähän tuunailla näitä :



7 kommenttia:

Nooranen kirjoitti...

Njam! Ollappa noita maistamassa :P

haleja

Jani kirjoitti...

Olipas tuhteja, mutta eritt hyviä myös!

Sarianne kirjoitti...

oiii! näyttääpä hurmaavilta! <3

Noora kirjoitti...

Jestas, noita on pakko tehä joku kerta!

jack bauer kirjoitti...

Ai ,kun näyttää hyviltä:)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näkösen tuhtia...

Oosa kirjoitti...

Mitä laitoit kuorrutteeseen? Hyvältä näyttää. :)