torstai 13. toukokuuta 2010

Sokerityö

Viimeinen jakso koulua on käynnissä, eli viimeinen mahdollisuus harjoitella ja kokeilla erilaisia raaka-aineita ja tekniikoita. Halusin vielä kokeilla sokerijoutsenen puhaltamista. Kasasin sitten tällaisen kevätaiheisen työn sen ympärille:


7 kommenttia:

Marsa kirjoitti...

Mielettömän upea!!! Voi että sinun kelpaa, kun saat tehdä tuollaista upeaa puuhaa. Jos kuulet tai itse voi järjestää sokerinpuhalluskurssin harrastelijoille, kerro ihmeessä minulle!!! Haluaisin osallistua sellaiselle. Tai sokeri "vetämistä", vai mitä se on, kun sokerista vetämällä tehdään rusetteja tms. Tai jos voit laittaa ohjeet ja vaihekuvia blogiin, olisin monen muun kanssa todella kiitollinen! Uskomattoman hieno tuo sinun sokerityösi!!!

Sarianne kirjoitti...

Upeee! :)

nohanna kirjoitti...

Marsa: On se kiva kun vielä pystyy kokeilemaan tällaista, mitä harvoissa työpaikoissa pääsee tekemään. Itsellä ei ole kyllä tiedossa, missä järjestettäisiin kursseja harrastelijoille: kotioloissahan näitä on aika hankala tehdä, kun tarvitaan lamppuja ym erikoistavaraa. Tuossa työssä linnun runko on puhallettu, siivet vedetty ja aluset valettu. Eli moneen taipuu sokeri. Kannattaa katsoa tällainen dokumentti: http://areena.yle.fi/video/957536 Siitä saa ainakin joitakin vinkkejä ja ideoita sokerin työstöön.

Nooranen kirjoitti...

Tuo on kyllä mielettömän HIENO !

nohanna kirjoitti...

Kiitti Noora!! :))

Nelle kirjoitti...

Nuo sokerityöt kiehtovat, joskin voin vaan todeta että musta ei koskaan olisi moiseen. :) Siksi onkin hyvä ihailla vaan kaukaa.

kapu kirjoitti...

On se hienoo kun on välineet millä tehdä...Siulta onnistuu kaikki mihin ryhdyt...