Leivinuunissa paistettua pullaa, yam!
Taikina
5 dl vettä
50 g hiivaa
1 ½ tl suolaa
2 rkl kardemummaa
1 ½ dl sokeria
150 g margariinia
noin 14-15 dl vehnäjauhoja
Pinnalle
voisulaa
hienoa sokeria
1. Tee pullataikina vehnäjauhopaketin kyljestä löytyvän ohjeen mukaan.
2. Muotoile taikinasta tanko ja jaa se noin 100 g paloihin.
3. Pyörittele palat ensin pyöreiksi ja sitten pitkiksi tangoiksi. Taita tanko keskeltä ja kieritä puolet keskenään yhdeksi tangoksi. Tee tangosta solmu ja aseta pulla leivinpaperilla vuoratulle pellille. Nostata n. puoli tuntia.
4. Älä voitele pullia. Paista niitä + 225 asteessa noin 15 minuuttia.
5. Sulata voi ja sivele sillä lämpimät pullat ja kasta pullat sitten hienossa sokerissa.
Taikina
5 dl vettä
50 g hiivaa
1 ½ tl suolaa
2 rkl kardemummaa
1 ½ dl sokeria
150 g margariinia
noin 14-15 dl vehnäjauhoja
Pinnalle
voisulaa
hienoa sokeria
1. Tee pullataikina vehnäjauhopaketin kyljestä löytyvän ohjeen mukaan.
2. Muotoile taikinasta tanko ja jaa se noin 100 g paloihin.
3. Pyörittele palat ensin pyöreiksi ja sitten pitkiksi tangoiksi. Taita tanko keskeltä ja kieritä puolet keskenään yhdeksi tangoksi. Tee tangosta solmu ja aseta pulla leivinpaperilla vuoratulle pellille. Nostata n. puoli tuntia.
4. Älä voitele pullia. Paista niitä + 225 asteessa noin 15 minuuttia.
5. Sulata voi ja sivele sillä lämpimät pullat ja kasta pullat sitten hienossa sokerissa.
4 kommenttia:
Vastapaistettu, tuore pulla ja kylmä maito, ai namia! :) Kiva idea sokeroida pullat.
ihanan näköisiä pullia...tekee mieli aina leipomaan ,kun täällä käy!
Oli tosi maukkaita..
Namia :)
Lähetä kommentti